~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, January 5, 2011

Demi Tae Kyung Kugagahi Jua...

Assalammualaikum semua!

AK tak sihat hari ni. dari semalam lagi kurang sihat. batuk-batuk, sakit tekak. huhu.. sampaikan bangun pagi semalam terus muntah. so semalam lepas balik keja, terus AK minum ubat batuk. ya Allah, mengantuknya Allah saja yang tahu. tak boleh nak bukak mata. lepas solat Asar terus AK lelap sbb tak tahan mengantuk.

dah pukul 8 mlm baru adik AK kejut bagun solat maghrib, kalu die tak kejut, mau AK hanyut sampai pagi. hahaha.. dh solat tu rasa nk tdo balik tp baru lelap kejap dah bangun. actually paksa diri untuk bangun, sebab nk tgk He's Beautiful. hahaah.. Tae Kyung Oppa punya pasal, AK gagahkan diri bukak mata. tehee...



haaa...dari sakit pun boleh jadik sehat sambil gelak2 tgk citer ni.. especially ble tgk muka Tae Kyung.. aaa... comey!
hari ni, dah ok sikit, cuma batuk dah berkahak pulak.. hhuuu.. kene jauhi mende berminyak n berlemak la pasni. kalu tak, makin teruk batuknya.. huu.. (-_-")

p/s : sakit pertama yg tiba di tahun 2011. hihi.

5 comments:

nabilah_2908 said...

gigih AK bangun semata2 kerana dia..hehehe...

AK dh pergi klinik..?


jom ke APA KATA HATI pulak,
TUESDAY NIGHT

aliesha kirana said...

belum nabilah..huk huk...xtau nak pegi ke x..tehee~

ardinihumaira said...

dia pakai eyeliner la :D

Prince Halilintar said...

mesti sbb hero die begitu hensem + macho..haha

kesihatan pin jgn lupe jaga jgk..

PinQib said...

lelaki terhangat di korea ni ><
| Hadiah dari SARAWAK |

Related Posts with Thumbnails