~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, January 17, 2011

Tukar Banner Baru! sila komen pleasshhhhh!

Assalammualaikum semua!~

amacam terkejut tak? hahaahah.. dalam diam-diam AK dh ubah background dan banner blog ni.. heheeh..terkejut tak? AK pun terkejut..tehee..

background ni AK ubah hari Sabtu lepas.. saje nk tengok seswai tak. pastu semalam masa tengah dok menaip kat laptop, tergerak hati nak ubah banner sebab banner tu dah lama.


hari tu guna banner ini, takkan dah lupa pulak? hahaha.. pastu skrg dh borink so kene la tukar.. psst.. ade orang ckp kt AK , letak tanda peace kat mulut tu mcm isyarat lucah.. hohoho.. ala tp AK xkisah sbb AK bkn bermaksud cmtu.. tp untuk elakkan kontroversi, AK xmo komen pe2..alalalalaaa~

ok sekarang AK guna banner yang ni..


so sekarang nak mintak pendapat semua... ok ke x banner AK ni? besar sangat tak? kot2 la ade yg terkejut masuk blog ni terus nmpk muka AK yang tak semenggah ni..hahahaha!

ok sila beri komen eh. apa yang perlu AK tambah @ buang. @ kekalkan saja macam ni.. terima kasih!

10 comments:

Prince Halilintar said...

bagi prince not bad.. masih mengekalkan kaler pink..hehe..insyaAllah prince pun tetap akan bace entri di blog AK =)

MiftahulMadihah said...

santek jugak lah...dr blog saye,,,

nabilah_2908 said...

cute jer..ok la ni...terkejut gak td..tp hnya terkejut bila tgk ada header baru..

ok dah ni.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DENDA

Zaidah said...

suka yang baru....cantik....

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

shantek...!!!
kreatip la u.. =)

rossoneri said...

cantik header blog weet weet.. hehehehe..header blog besar,tapi gambar kamu xadalah terpampang sebesar2 alam..just nice...

eiela said...

bagus juga. creative.

Latest Entri :
1) Follower Blog Review Oleh Jejaka Terhangat
2) Cucu dan Atuk Moden

..hizamirahim.. said...

hehe.
okay la tu.
sometims, less is more.
tak serabut sgt.
hehe.
;D

ardinihumaira said...

comel comel comel :)
AK guna yang ni lagi comel tau!

Ayu said...

cantik background & header. tapi header memang agak besar, pada pandangan Kak Ayu lah.. Apa2 pun, mmg sweet & nice layout kali ni. ; )

Related Posts with Thumbnails