~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, February 11, 2011

Empat Musim yang kuimpi.

Assalammualaikum semua!

kurang sihat ni sbnrnye, 2-3 hari ni mcm nak batuk, skrg pulak rase mcm ade simptom2 nak sakit kepala. huhuhuh.. dushhh.. kerap jugak AK xsihat kn. hmmm.. tp mybe sbb perubahan cuaca skrg ni kot. kejap panas terik, kejap hujan pulak..

tiba2 teringi pulak nak rasa empat musim. haha. asik hujan dan panas je. haha.



dalam banyak2 empat musim ni mestilah AK teringin nak musim sejuk. hahaah. sebab musim lain boleh rasa kat sini. musim panas, kt malaysia mmg sedia panas pun kan. hihi. musim bunga, hmm bunga2 berkembang ok je kt sini. xyah tunggu musim.


musim luruh? hahahaa. ada pokok2 yg ikut musim luruh tau. hahaha. skrg ni pun depan ofis AK tgh musim luruh, habis gugur daun pokok tu. haha..xtau la sebab nk mati ke hape. tp mmg ade kt umah AK, satu pokok ni, akan ade musim die luruh abis semua daun, togel je tinggal. ingt nak mati dah. pastu die tumbuh daun balik. so musim luruh xdelah rase nk tgk sgt. eh tp teringin gak, sebab suka tengok suasana musim luruh dlm filem mohabbatein. haahah. dgn daun2 tu..ape namanya eh? hahaha.


teringin nak main salji. nak duduk dlm rumah kayu kt dalam hutan yg penuh salji. wah fairy tale sungguh. kn..hahaha

mcm umah ni la. heheeh

5 comments:

Prince Halilintar said...

AK simpan duwet byk2..boleh la gi travel ke oversea..hehe..jgn lupe nanti beli hadiah tuk prince sekali..hahaha:p

KELI OH KELI said...

cantiknya gambar dalam posting kali ini..anyway..semoga cepat sembuh ya... ")

nabilah_2908 said...

hahaha...kt shah alam..taman pertanian...ada salji..leh la AK feeling2 sikit bila g sana..hehe.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TERAPI MINDA

rossoneri said...

haha 4 musim?no thankx. kita rasa kalau time winter n summer,langsung xnak kuar rumah kot..terlebih sejuk terlebih panas

ardinihumaira said...

kt wat musim sniri nak tak AK? hik2 lariksss

Related Posts with Thumbnails