~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, February 2, 2011

Japanese Version : Adakah aku sorang je yang perasan atau....

Assalammualaikum semua!

ramai yang cuti hari ni eh? AK blom cuti.. sedey. bila esoknya cuti, mesti hari ni mood bekerja agak kureng..hehehe~

ok hari ni AK nak tayang tiga orang jejaka Jepun. hehehe. mesti ramai yg penah tgk, tapi ada jugak yg tak pernah tgk.

sila perhatikan mereka satu persatu hokey!



Tamaki Hiroshi

sape yg penah tengok Nodame Cantabile mesi kenal dgn Chiaki Senpai kn..hehehe


Ini pulak Ikuta Toma

mesti ramai yg knal sbb ramai yg ikut cerita Hana Kimi kn? hehehe.. inilah Nakatsu..


last skli, Teppei Koike

ni AK penah tgk die dalam Lovely Complex!

ok sekrang nak tanya sikit.

perasan tak apa yg AK perasan.. heheeh

muka dorang SEIRAS kan????


sesuai jadi adik beradik, yg sulung paling atas, pastu yg kecik paling bawah.. heheeheh..

comey comey comey..

ok dah. tu je nk bgtau.hehehe

8 comments:

Sofia Karim said...

mmg peminat setia cite2 korea jepun kak ni ye.. hehe.. Teppei Koike pernah tgk dlm gokusen

nabilah_2908 said...

cite jepun yg tk boleh sy lupa...cite Oshin...hehehe...best cerita tu.. :)

ha'ah la...muka lebih kurang je...gmbr yg 1st tu..

kalau tak silap..cite pasal music director tu kan..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
MENTARI MUNCUL LAGI

Weeda said...

weeda memang peminat cite jepun..hehe..

yang teppei koike tu byk dia berlakon..cite gokusen 2, iryu TMD..

Prince Halilintar said...

prince pun masih keje lagi rini..esk je la kite cuti kan..

prince cube match kan yg mane seiras dgn prince ...tapi tak de la..hehe..

Farhan Zulhusmi said...

hehehe...ok....
persamaan dy ada lagi....
kenaap diorang suka wt rambut depan jatuh terjurai....isy....
tapi cantik gak kan....ciptaan allah...emm...

beautiful_rose said...

huhuhu memang seiras pon....
tapi aku tak pernah tengok sume cite tersebut =p

Cik HaRiZa said...

yg first tu tak berapa cam la AK..
but dua yg kt bwh tu memg cam and suke sgt2...
nakatsu comell sgt dlm hanakimi..
teppei koike tu pun da tgk dlm gokusen juga...^_^
cute.cute.cute..

PinQib said...

ad la skit3
mgkin sbb rambut kott


GONG XI FATT CHOIII
•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*.¸.•*´¨`*•.¸¸.•*'
(\_(\ ...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*
(=' ;') •::::::::HAPPY RABBIT YEAR :::::::::::•
(,('')('')¤...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*...*

|Journey from HELL|
Sorry lama Tak SINGGAH.

Related Posts with Thumbnails