~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, February 10, 2011

Kenapa tak habis tengok Hana Kimi?

Assalammualaikum semua!

ok tetiba nak cakap pasal citer jepun. ok mesti ramai tengok Hana Kimi kan? yang versi Jepun. ok kalu time study dulu memang citer ni feymes, sume pakat dok tukar2 video yg di donlod, n citer ni mesti akan jd dlm top list.

ok ini jejaka2 perasan kachak itu.haha

tpi seyesly, AK xpernah habiskan tengok citer ni. nak tau x kenapa? hahaah.. bukan tak tgk sampai abis, tp tgk main2 je..skip2. xfokus. semuanya gara-gara SANO!!!

ni ha encik sano

adusss.. sampai skrg AK xleh terima die sbgai hero citer ni. wuwu. AK xrase die tu terlalu hensem untuk layak jadi carta teratas dalam sekolah tu.. hahaha.. xleh terima sungguh tau. tahap tak suka tengok. dushh..

maaflah kalu ade peminat Shun Oguri @ Sano kt sini. tapi memang AK alergik skit ngan dia. hahaha. dah la berpasangan dengan Maki Horikita, heroin feveret AK. tup-tup Sano tu Shun Ogari. oh nooo!

nakatsu encem lg.haha
aduss..xtau la nape.. skrg ni adik AK pulak asyik dok ulang tengok citer ni, bila AK lalu belakang die yg tgh tgk Hana Kimi, terus AK membebel..

"tak suka! tak suka Sano!"


hahaha..mmg alergik tahap maksimum dh ni. tp AK tau citer Hana Kimi ni best, tmbh2 dgn ade Nakatsu comey n Maki yg mmg feveret AK.. tp Sano? potong mood der.

dush! dok benci sgt, takut esok2 suka gila pulak..hahaha.


kan best kalu Yamapi yang jadi Sano.. hehehe.

4 comments:

Weeda said...

haha..

sano tak hensem dalam cite ni..weeda suka dia dalam gokusen je...dalam hana yori dango tak suka sangat oguri shun ni..haha..weeda minat berdasarkan watak..

takpe AK...tengok je orang hensem yang lain macam nakatsu ke, nanba ke..sume hensem ohh..

yamapi tak sesuai jadi sano...hehe..

mak aih..pjg plak komen weeda ni..hehe...excited..keh keh

rossoneri said...

Aliesha patut tgk sano dalam Hana yori dango, Gokusen, dia sangatlahhh hensemmmm..dia ni ala2 johnny depp, setiap drama dia semuanya muka lain2..dia tukar style rambut sikit je,terus lain rupa dia..dia punyalah prince charming dlm hana yori tuh, skali buruk beno dlm hana kimi.. tu belum tgk crows zero,wuhu sgt ganas muka dia..

suka nakatsu dlm hana kimi nih

nabilah_2908 said...

rasanya cite ni sedang di siarkan kt tv8..tiap2 ptg ahad...

tp lama dh tk tgk... ;)

ardinihumaira said...

AK tengok dni ah.. meh3.. hehe lariksssssss

Related Posts with Thumbnails