~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, February 23, 2011

Hadiah Untuk Auni!

Assalammualaikum semua!
heheheeh... hari ni nak citer psl Auni lagi.. oppsss jgn la bosan2 tau.. hehehe. eh sapelah yang bosan dengan Auni kn.. si comel mak ngah tu.. hehehe.


kan semalam besday Auni kan. hehe. so dengan tidak membuang masa, AK pun terjah la supermarket sebelah ofis ni, carik hadiah.

mula2 pergi tempat mainan. aaa confius! dok pusing2 belek2 xtau nak beli hape. ish2... pastu pusing lak tgk baju kot2 berkenan, pastu xjumpa jugak. pegi balik tempat mainan. belek2 abis, pk2.. sampai stress. (-__-")

susah jugak rupanya nak beli hadiah untuk budak umur setahun. huk huk. pastu tgk ade alat muzik ni. tambourine namanya. heheeh.. Auni kan suka ketuk2 benda. kalau die dtg umah AK, habis dia ketuk kerusi buat mcm tabla. apa2 je yg boleh ketuk die ketuk. dia suka bunyi2 tu. hehehe. so AK cekau la tambourine tu.. hehehe. untuk budak2. hehe.



disebabkan harga tambourine tu murah je, AK pun cari la baju pulak. belek punya belek, last2 jumpa gak la yg berkenan di hati. itupun risau Auni tak muat sebab budak tu besar banding ngan budak2 baya die. so AK beli laaa baju yang besar skit dr umur die sepatutnya. haha.

malam tu AK pun pegi la umah die dgn family AK yang lain. kire nak celebrate birthday die la. hehehe..  ade la mkn2 kek. hehe. Auni sonok abis la dok main bergendang dengan tambourine tu. hihihihi. sonok!

baju pulak, mama Auni kata cantek! hahahaha.. shumeell! yeay!

bertambah lagi laa mainan auni kan. hoho

sori la. AK terlupa nak snap gmbo hadiah AK sebab excited sgt nak bg kat Auni. nnti2 ade, AK tunjuk tau. hehe.
p/s : Zafira Nabilah, pemilik Apa Kata Hati dah review blog AK la. hahahha.. terharuuu sgt! (T__T)..terima kasih Nabilah! jom2 baca review die kat SINI. hehe.

4 comments:

ct N honey said...

beruntung dapat makcik yang baik hati

Prince Halilintar said...

sonok sakan la si auni tu pon kan..mainan n baju die dah bertambah lagi..haha..prince dah bace review AK kat blog nabilah =)

rossoneri said...

heheheh mestilah dia excited.. yang baju auni tu pulak, maknya yg excited hahah

nabilah_2908 said...

bising la rumah bila Auni dok ketuk2 tambourine dia tu... heheehe.. :)

time kasih AK..sudi iklankan blog sy kt sini...hehe.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW : CITRA HATI ALIESHA KIRANA

Related Posts with Thumbnails