~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, February 17, 2011

Yang nak Kutonton, selalu tercapai. haha

Assalammualaikum semua!

AK xtau kenapa.. semua cerita yang AK rase nak tgk sejak akhir2 ni.. semua AK dpt.. hahahaahahah! konon2 la.. wakakaaka..

mula2 dulu, teringin nak tengok Buzzer Beat.. pastu tup-tup 8tv tayang Buzzer Beat. sampaikan tiap2 ari Ahad AK xleh nak kluar jalan2.. pukul 3 je kene ngadap depan tv.haha.



pastu kawan2 dok bising tgk You're Beautiful, AK pun jadi teringin la nk tgk.. tup-tup kluar citer ni kt 8tv jugak.. tp tajuk He's Beautiful..hehehe..


sampai AK jadi gila la kat citer ni... gila dekat Jang Geun Suk.. haha.


sekarang ni pulak tetiba... muncul pulak cerita Code Blue! Yamapi again!! hahaahah.. sonok2.. mmg dh lama ngidam nk tgk citer ni..hehe.. dpt jugak tgk. haha..


kisah pasal doktor yg naik helikopter utk selamatkan nyawa dengan cpt.. hehehe.. best2.. tgk la nanti, tiap ari Ahad kol 3. dushhh habis weekend AK dh xleh jalan2..hahahaah!

jumpa doktor cmni, sure aku xkisah pergi hospital..hahahahaha

tiba2 jumpa gmbo ni mase search Code Blue tadi.. hmmm rindu gabungan dorang.. last 2008kot..lama gila dh..huhu.

hmm Yamapi sllu blakon cerita serius kan? AK rindu nk tgk watak gila2 dia mcm citer Nobuta wo Produce tu..hihi..

p/s : hmm..pas abis citer Code Blue, nk request citer pe lak eh? eh, mcm la 8tv nk dgr request AK ni kn..hahahaha!

4 comments:

nabilah_2908 said...

hahaha...sama lah AK...sy pun tgk ikut cite Code Blue ni...best kan..? ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
HANTU TETEK

ardinihumaira said...

hehe AK minat betul cite2 gni ye.. dni dah lama tak delife tengok muvi.. terasa dni macam katak bawah tempurung. uuu tak sabo nak habiskan belaja ni. nak life balik. uwaaaa

ct zawiyah said...

ella cita nie dh stat ka blum?? nk tgk jgk!!!! kawaii yamapi!!!

~SukEMakAn~ said...

haha
xleyblah ye AK
tp apa salahnye nak request
hak pengguna
hehe~

Related Posts with Thumbnails