~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, February 28, 2011

A Moment of Cda's Wedding! Part 1 - journey to KL~

Assalammualaikum semua!

maaf la, AK sgt busy la hari ni. (-_-") ... baru cuti sehari, dah mcm2 pulak yg menunggu AK. fuhh.. sabo jela.. inilah nasib makan gaji kn. hehehe..

cuti? aah pegi jalan-jalan kenduri kat KL. my bestfren kawen. hehe.. wajiblah pegi. hahaha. hmmm.. pasal tu, nnti AK citer eh. cuma nak citer psl pengalaman sepnjg perjalanan naik bas dulu hehe.


dah hampir 3 tahun kot, tak nek bas express. hahah.. so the scary lak tetiba. mula lah terbayang mcm2. dah la baru lepas tgk video excident petang tu. hahaah.. amat lah seriau nk pegi. tapi Alhamdulillah, perjalanan berjalan dengan amat lancar.

AK balik dr kerja terus siap-siap, dlm kol 7.15 bertolak ke stesen bas... terbukak je pintu bas tu terus AK terjah. hahah.. dpt pulak seat sorang2, pergh nikmat. hahaha.

bas gerak around 8.10 mlm. smooth je. xdelah pulak terjebak dengan apa2 prob. alhamdulillah.

dok dlm bas, rasa syahdu. cewah, biaselah, dok dlm bas gelap2 mestilah layan perasaan. hahaha. tapi xdelah tertidur sgt. tidur2 ayam je org ckp. haha. bas terus bergerak sampai ke simpang pulai, baru die berhenti. itupun just kt stesen minyak utk kami semua pergi toilet n beli stok skit2 kt kedai.

then smpai kat KL around kol 12.45 gak la. hmm. kt Bukit Jalil. heheeh. dah la AK cm xbiase ngan KL, last pegi KL around 2006. cuak beb! hahaah.

pastu kawan2 AK blom smpai sebab terparking jauh, so AK tunggu la kt ctu dl. nak jadi cerita, botol air yg AK bawak terjatuh. betul-betul kat sbelah mamat yg agak ensem.

 
mujur tak sehensem geun suk ! haha!
tau x, die boleh buat bodo je kat botol tu. AK tau la AK xlawa. tp jgnlah smpai xde budi bahasa, tlg la amikkan. eeei.. terus mcm, ah reject2. malang ah org dpt ko! xde budi bahasa tol. haha. cmtu la geramnye AK.

bukannya kebulur sgt nak die angkt n hulur kt AK, tp at least try la to be gentleman n tlg. fuhhh.. cm hampeh jek kan. 

ok sampai situ je dulu. nnti AK smbung balik eh. heheeh..

p/s : muka ensem tapi no manners tak guna gak kn. tak gentleman lansung. huh!

6 comments:

Prince Halilintar said...

hehe..cian Ak..sbb tu kite jgn menilai sesorg dari luaran saje..selalunya org yg xensem la ade taman dalam hatinya..haha:p

aliesha kirana said...

aah btol3 prince..hahaahah!

Dilla Ady said...

kalu dilla jadi AK pun musti rase benda yg same..bukan la nk sgt die tlg amikkan, tapi kalu amikkan lagi la kite jatuh hati kan..

ardinihumaira said...

hensem duk paling last.. pangai duk no satu ;D

Rina Rossoneri said...

tapi JGS gentleman,AK jgn risau.. hahahah..
lelaki yg hensem akan jadi hodoh sesangat hodoh kalau perangai sehodoh hatinya..dah byk kita jumpa..

nabilah_2908 said...

tu la kan...harap rupa jer cantik...tp perangai..sebaliknya.. :)



jom ke APA KATA HATI pulak,
MASAK APA?

Related Posts with Thumbnails