~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, February 22, 2011

Nak Bagi Hadiah ape ni eh?

Assalammualaikum semua!!

heheheh.. seronok sbb bufday Auni, tapi still tatau nak bg ape kt die. haha. jap gi baru nak menelek hadiah untuk die. kecik2 tu apelah hadiah yang seswai agaknye yek.


dalam fikiran AK rase cm nak beli...

TEDDY BEAR!

tapi kak AK ckp, Auni tak sihat. batuk2. tak sesuai mende bulu2..hehehe

pastu rasa cm nak beli baju baru kat die sebab Auni kan makin sihat, baju die sume byk dh xmuat. haha..

comey gak baju ni. hihi

takpun, rasa gak nak beli mainan. sebab Auni suka benda2 yg berbunyi..hihihih.. dia suka jadikan apa2 saja sebagai drum dia.. heheheeh..


hmm. nak bagi ape ni? buntu2. hihih..

buat sesiapa yg tak tahu lagi, AK ade anjurkan Giveaway sempena birthday Auni ni dengan tajaan hadiah oleh cik adik manis, Ardini Humaira. tak sangka, giveaway ni dpt sambutan yg menggalakkan dari blogger di luar sana. heheeh..

jom2 pakat masuk ramai2 eh.. heheeheh.



heheehehe..

mood birthday Auni je ni. sambil pk2 hadiah. so mls nak citer mende lain. hahahahaaha..

ok semua, jumpa esok!

tata!

4 comments:

Prince Halilintar said...

prince pun rase cam xsesuai bg bear tu..klu die da bsr sikit ok la kot..bagi baju pun ok gak tapi jgn salah size lak jd mcm prince aritu..hahaa

nabilah_2908 said...

baju and mainan...hadiah yg sesuai..

ada buat apa2 majlis ke celebrate bdy Auni..? :)

rossoneri said...

haiyo lama xjalan2,oh kamu buat giveaway rupanya...

kalau budak2 kcik nih bagi mainan yg berfaedah lah lagi elok...mainan bunyi2 tu pun ok gak

YanaMIB said...

yuhuu geng pink was here =P


comel bangat auni tuh..bg adiah baju pn comel..leh tgk dia pakai slalu ^_^

Related Posts with Thumbnails