~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, February 18, 2011

Suka Echotin!!!!

Assalammualaikum semua!

ingat tak dulu-dulu zaman sekolah, eh zaman sekolah AK la.. hahaha. popular cerita Filipina, Pangako Sayo. haha. mase tu AK ade kt skolah asrama, so AK xikut cerita ni.. sob sob..



pastu mase kt u pulak, dorang tayang citer Sanay Wala Nang Wakas. AK ikut smpai terus gila kat pasangan Jericho Rosales dan Kristine Hermosa ni. heeheh. ingt lagi masa kat u, tahun pertama kot. manalah nak carik tv, so nak tak nak, kenelah naik bilik tv kt tingkat paling atas, layan SWNW. heheeh. pastu kene rebut2 pulak, naseb bek ramai geng yg nak tgk SWNW. haahah..

lawak la mase tu, kalu AK hilang dlm blik, mesti AK ade kt bilik tv, tgk SWNW.. hahaha..

pastu mulalah gila tgk citer2 gandingan dorang mcm Forevermore, Trip dan Nanyong Nadito Ka.. hahah.

ya, AK masih suka pasangan ni. tapi sayangnya dorang dah clash. dulu2 zaman pangako sayo tu mmg dorang btol2 kapel. huk huk.. sedey2..


skrg Kristine dh kawen, eh dh 2x die kawen.. haha. mula2 die kawen dgn Diether Ocampo, yg hero ke2 dlm citer SWNW tu, tapi dh cerai. then die kawen dgn org len lak, tak ingt nama pa.. hehehe..

tapi walopun dorang dh clash, masih byk citer dorang berlakon sama. terbaru, dorang berlakon cter Dahil May Isang Ikaw. hak hak.


p/s : teringat psl dorang ni sebab skrg baru nak tgk cerita Pangako Sayo kt laptop. hak hak. pasni nak cari citer DMII lak..tehee..

11 comments:

nabilah_2908 said...

teringt kt sorang kawan...dia gila kan si jaricho ni..siap jadi kan profile picture kat friendster dia...huhu.... ;)

tp skrg ni dh lost contact dgn dia...enth kenapa tiba2 menyepikn dir..kwn2 yg lain pun tk tau dia ke mana..yg tau pun...tknk bg tau...moga2 dia ok2 la hendaknya....

ardinihumaira said...

mereka berdua ni comel;)

Cheq Tun said...

uish..dulu mak aku asal petang je hadap tv nak cite swnw. aku pun terikut sekali. dah satu keluarga join tgk.

padan la depa dua ni jd hero dan heroin.

LiFe KaMi said...

mak kami suka betul tgk citer tu dulu, mmg tak pernah lepas walaupun seepisod..:)

zacky ~786~ said...

dulu nenek zaki suke laa tgk cter nie.. huhuu... wlwpn xfhm.. p lyn jer... :P

Al said...

penah minat gk pengako sayo dlu,lps blk skolah trus lyn..haks cmane leh tmengaku gk

AiDa AzRyN said...

ensem la jericho rosales.. ;D

rossoneri said...

kita xlayan~ haha

Nurul Aina Adnan said...

suka gila swnw!!!!tp x suka tintin dgn echo..suka die dgn diether ocampo..oh bru taw dorg pnah kawen..yg taw dorg kapel je..tintin baru jek kn kawen..hensem gak laki dia..dear mana dpt pangako sayo?dwnload eh?kt mane?taw x cte yg len2 tuh leh download kt mane?

aqu slumbers said...

TINGKATKAN TRAFFIC BLOG ANDA DI KOMUNITI FACEBLOG. SERTAI SEKARANG. [ http://the-faceblog.blogspot.com/ ]

Cik HaRiZa said...

sy same jugak mcm AK..
tak sempat nk layan cerita2 ni coz kt asrama..huhu
tp Jericho memg ensem lah!!

Related Posts with Thumbnails