~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, February 11, 2011

Tiramisu dah Abis.

Assalammualaikum semua!

hari ni tarikh cantik jugak kan? 11.02.2011 heheeh. unik! buat tarikh nikah pun best. oppss hahaah.. bukan AK, AK ni tatau ble lagi. hihi.


ok! semalam dah tengok episod last Tiramisu. sonok2 sebab akhirnya Melur dan Dani bersatu. tapi kesian jugak kt Tina kan? huhuhuh. rasa episod last ni mcm dicepatkan sangat. tiba-tiba je Dani pk nak terima Melur n pastu kawen.

tak tunjuk pulak cmne Tina pastu, ok ke x. cian dia kan. dah siap semua persediaan nak kawen tup-tup tak jadi. adusss kalu AK jadi Tina sure nangis tak berlagu hari2. huhu.

tapi siapalah kita nak menghalang orang yang kita cintai pergi pada insan yg dicintainya kan. lebih baik dia pergi kepada insan yg dia akan bahagia daripada duduk dengan kita, tapi tak bahagia. huuu..sedey.

AK ske watak Faris, sebab adorable sgt! hahaha. baik sgt2! tapi sllu kene buli  dgn Liana. mujur last2 die jadi garang. baru Liana takut ngan dia. hahaha.

apapun citer ni dah settle, citer baru bakal menyusul. Beginikah Cinta kot. tak ingat sangat namanya. Nazim berlakon dengan Ainul Aishah. AK ske Nazim tp Ainul Aishah kureng skit.. haha.. tgk la cmne nnti.. nk tgk ke x. haha.

5 comments:

rossoneri said...

oh tak layan..haha tapi mak kita layan hehehe

.:: Miu Miu ::. said...

miu pun tengok cerita ni semalam.. :')

nabilah_2908 said...

yupp..tp sy tertinggal past Dani dgn Tina tu..huhu..

tau2 Dani bagi Tiramisu je kat Melur..suh si DD cite kan balik...haih...tk boleh harap langsung.. ;P

tul la..sy pun suka dgn Faris..selamba je muka dia kan..suka tgk dia senyum..nmpk lesung pipit dia..hehe.. :)

cite baru..mengeluh juga..sbb si Ainul Aishah tu ada...kalau jln cite best...akan layan juga nnti.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
TERAPI MINDA

Prince Halilintar said...

prince cam xpuas ati la tgk episod last semalam..cian jgk kat tina..klu die wat tina kawin dgn zain ke..ok gak kan..dani n Melur ok la..Tapi watak Faris mmg prince suke..hehe

Farhan Zulhusmi said...

yeke????last???
xdberpeluan nk tgk...emmmmm....
xpe2....kang cuti sem balik umah download puasa2....hehee

Related Posts with Thumbnails