~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, October 18, 2010

BerLunch macam BerDinner~

Salam semua!

tadi rehat AK telah melantak lagi.. kali ni nasi putih tomyam dgn telur dadar.. lunch ok..bkn mkn petang @ dinner... lalalaaa... skli skala ubah selera... tak lalu nk makan nasi putih dgn lauk tu.. sbb lauk2 kt tmpt tu sama je.. bosan laa AK..

dah lama benar tak merasa tomyam.. pe lagi.. AK order la.. sume ni sebab ternampak pakcik sebelah order nasi putih tomyam.. hahah..terkena hasutan pulak..lalalaala~~

pastu order skli telur dadar..baru ummph.. hahaahah.... xpenah2 nk mkn camni mase lunch.. tp dh teringin cmpur tak lalu nk makan nasi cmpur yg biase tu ari ni... sbb tu laa order gak..ikut perut..hahaha..

makan santai je, menikmati setiap hirupan kuah walopun masam.. hahaha.. padahal rehat sejam je.. makanan sampai pun dh kol 1.30.. ade hati lg nk relaks2 ahahaha~

ble mkn tomyam teringat makan tomyam kt terengganu.. ada satu kedai ni, mmg feymes dgn tomyamnye, sbb kuah tomyam die lemak... kuah tak jernih... macam kuah masak lemak gitu... AK pun xtau tomyam jenis ape.. tp tomyam la... heeheh.. sape yg ske kuah lemak2 seswai la makan.. ehehe.. AK kdg2 je order tomyam tu sbb xske lemak2 sgt.. hahahaha..kononnye..wakakaaa~

ckp pasal makanan nombor satu ye kau ni.. bab diet.. no brape? entah la.. (-_-')

p/s: malam tadi mimpi bacakan surah yasin pada seseorang, dan seseorang tu tlg betulkan bacaan.. hmm.. apekah itu jodohku? lalala... tp mcm tua je org tu.. cm tahap pakcik2.. bakal bapa mertua kot.. haahha.. berangan je keje ko minah~~

p/s lagi: kalu nmpak iklan berjaya times square tu BE AK..kalu rase berminat klik la..hahahaha~

3 comments:

nabilah_2908 said...

oh...n3 ni buatkan sy teringin lak nak makan tomym..:P

jom ke APA KATA HATI pulak,
CREAM PUFF - PART 2

ardinihumaira said...

AK, lama betul dni tak masak tomyam hehe

~SukEMakAn~ said...

wah! mgkin bapak mertua kot
hehe
saye suke sangat makan tomyam Ak
susah nak cari tomyam yg sedap sedap
diri sendiri masak pon blom tentu sedap
asek telebey pedas je
hehe~

Related Posts with Thumbnails