~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, October 4, 2010

Ke Hospital di Hujung Minggu~~

Salam semua!

hujung minggu AK kali ni AK tak boleh relaks di rumah lansung.. huhhuhu... hari Sabtu lagi AK dh ke rumah pakcik AK, tok dan wan AK dtg... Tok Ak nak masuk hospital sbb tak larat.. die dengan rela hati nak duduk di sana.. heheeh.. best kn tok AK? tak payah paksa ke hospital.. die sendiri nk pergi..hehe..

petang sabtu kami ke sana, then tidur kt umah pakcik AK..pagi2 ahad hantar tok AK ke hospital, buat pemeriksaan dan terus ditahan di wad.. petang tu kami ramai2 ke hospital lawat tok.. mmg sedih jugak tgk hidung tok disumbat oksigen, tangan tok dicucuk jarum utk masukkan air glukos.. kol 7.30 mlm baru balik dr hospital, then malam tu baru balik rumah sendiri.. mmg AK xde kt rumah lansung cuti ni..huhuhhu.. penat mmg penat tp demi tok AK xkisah..huhhuhu~


tok dan wan AK
AK xsedih sgt sbb AK nampak tok mcm kuat jer walaupun nampak xlarat.. tp sedih pasal wan AK la.. mata die asik berair je tgk tok... kdg2 die lap air mata.. wan AK lagi lemah dr tok... die dh xsekuat dl... wan AK sllu sedih2.. ni die tgk tok masuk spital, die dah nangis.. ahh..citer pasal ni, AK pn dh nak nages..wuwu..

AK doakan semoga tok dan wan panjang umurnya dan sempat tgk AK berjaya dl...hmm.. Ya Allah..makbulknlah hasrat hatiku..amin~~~

5 comments:

Kie-yu said...

tacing kie-yu baca entri AK kali ni :(

aliesha kirana said...

wuwu..AK pn tacing gak..sob sob~~ (T_T)

Pinky Pixie said...

sedihnya.
amin. moga pnjg umurnya.. =)

nas said...

sedih membacenyer...harap2 atok kamu akan cpt smbuh ek....amin...

ardinihumaira said...

amin... semoga sentiasa dikurniakan kesihatan yang baik...

p/s: tacing gak. isk3

Related Posts with Thumbnails