~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, October 20, 2010

Pizza Hut satu!!

Salam semua!!

hehehe...  semalam sgt sibuk smpai xsempat nak update hape yg AK buat masa rehat.. eheheheh.. ok2.. meh nak cerita meh..

semalam ade la staff nak belanja kami makan.. makan di mana? heheeheh... sila buat2 teruja..

hehehe...pizza! pizza mane? Pizza Hut la..heehe

tgk laaa ade budak tu teruja mcm xpenah masuk PH sampai snap2 gmbr xmalu kt org..lalalaa~
terlebih sengih, dah macam hape je AK tgk..wakakaa~
berjaya menghabiskan 4 keping pizza seorang, sila percaya.. owh budak kecik sebelah AK ni pun berjaya habiskan 4 keping.. jgn ckp AK sorg je buruk lantak yer.. hahahaah... 

ok, itu saja report saya tentang permakanan saya.. dah.. tamat..hahaaa~

p/s: bear dlm BearCinta nama paprizio kan? tiba2 teringat kt die ble tulis psl pizza.. eheheh..ramai ckp nama tu susah, mcm paprik pn ade..haahah.. ok nama tu AK ambik dari citer Casanova.. lalaala~ Heath Ledger yg super romantik.. tp kenapa die bunuh diri? (T_T)

4 comments:

ardinihumaira said...

bestnya AK...
dni terliur ni.. :D

aliesha kirana said...

hahaaha..dni..... makan la pizza..eehehehe~

Anna Boleyn said...

uhukk lama dah tak mam pizza hut. lgpon x bape gemar pon yer hehe

Pinky Pixie said...

da lame x mkn pizza.. arghh, rindunya. hekhek

Related Posts with Thumbnails