~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, October 12, 2010

Terchinta Sama Chinta~

Salam semua!

hmmm...tak sempat lg nak singgah blog org lain n baca2 entry.. hari ni teramat sibuk, pihak audit dh dtg nk audit, so byk la mende yg nk kene settle... error yg nk kene betulkn.. huhuhu.. erk tercerita pulak psl mende boring ni..eheheh..

tajuk atas tu tak tahan btol...hahaha.. kunun2 laa...

Semalam AK tertengok cerita Chinta, hmm... hahaha..baru nk tertengok pulak.. aritu ade la tertengok gak skit2.. mase tunang die mati kene langgar tu, pastu terus tak tengok..

semalam ble tgk, rase cambest la pulak cerita ni.. heeheh... ade jalan cerita yang bagus, cuma mungkin sbb ade Fasha Sandha so mood menonton tu terbantut skit.. tp watak tu memang seswai dgn die.. AK rase xde calon yg lebih layak utk watak tu dr die..hahaha.. kene sgt...kui3..

tapi pelik gak, ble umur Chinta baru 24, eh tu tak pelik, yg pelik ialah watak AdyPutra baru umor 22.. hahahaah.. lawak giler... AK rase kalau nak buat Ady umo 22, biarlah die shave sume jambang die tu.. n berambut pendek.. lebih nampak muda..heeheh..


hehehe..tapi statement yg paling AK xtahan ble pakcik sorg tu.. sape ek nama die dlm tu..aiyoo lupa.. die ckp "" Cik Chinta tu baru 24, tapi dah nampak tua, sebabnye suka kawan dgn org2 tua"

hahahahaha...lawak giler..bunyik cm kutuk muka Fasha nampak tua pulak.. hahaha... dah le.. merepek je AK ni.. chaw dulu semua... salam~

p/s: minggu yg busy buat AK.. maaf xdpt nk jengok blog org lain kerap sgt...

7 comments:

ardinihumaira said...

betul3... haha..kelakar tengok muka innocent ady putra tu :D tapi suka tengok dia. machooo hakhakkk..


pssst : fasha banyak adegan pelok ah dalam cite tu... cmana la jejai tengok agaknya

aliesha kirana said...

eheheh..tu la dni..smlm siap cium ady..eiii...bunyik lak tu..ekekeeke~

Hizami Rahim said...

haha.
zami x tengok tv.
XD

nabilah_2908 said...

cerita ni mmg best...

masa si chinta ni jadi budak baik..agak lembab juga la jln ceritanya...nympah pun ada..hehehe..

tp bila chinta dh jadi jahat..makin meranik lak cerita nya..harus lah melekat dpn tv..tertuma jejaka idaman malaya dah muncul.. :)

psst.....AK ada tmpt ping yg baru..lebih kurang mcm GB juga...jom la join..
SELANGIR BLOGGERS

jom ke APA KATA HATI pulak,
ALAHAI Z

aliesha kirana said...

hehe..menarik2... xpe ke kalu bkn org selangor join ping site tu? nk join gak r..ehehehe

Kie-yu said...

ai takmoh tgk sbb ade dak FS tuh
hehe
boleh gitu?

aliesha kirana said...

hahaha..boleh je kieyu..ikut selera la..stgh dh xde selera tgk fasha..ahahaha

Related Posts with Thumbnails