~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, October 16, 2010

CONTEST MORTAR BOARD : The Beauty In Ugly

Salam semua!

jengah blog Nabilah tadi, AK ditag untuk join kontest! eheheh.. memandangkan kontest tu pun cam menarik maka AK dengan tidak malunya menjoinkan diri..hahaha~~


ok, sila klik gambar atas ni untuk join yer... memandangkan ada dua option maka AK pilih yang first je la.. tak reti nak bagi ucapan konvo..eheheh...

meh tgk gambar AK  konvo k..hehehee~


hah ambik! dalam sibuk2 riuh rendah kat luar dewan, sempat lagi posing depan pokok.. hehehe...  muka pulak macam tak larat sebab jauh perjalanan nak ke konvo ni.. Penang ke Kuala Terengganu.... fuh... muka tu mmg muka penat..lalalaa~

ok skrg nak tag :


fuhh..dah la..berpeluh mentag orang..eheheh.. buat yang tak ditag tapi nak join, silakan lah ye..jgn malu2..heheeheh~

9 comments:

E.d.Y said...

thanks sbb join contest ni...tunggu keputusannya nnt...doa2 la rayban tu jadi milik AK...good luck..:)

nabilah_2908 said...

wah...cepatnya dia join... ;)

good luck AK... ;)

aliesha kirana said...

ahhahaha..tgh xde idea nk buat entry ape hari ni.. tiba2 nabilah tag..terus la buat..ahahahah~

RUBY said...

good luck!

btw, congrats dah konvo..hehe

ardinihumaira said...

wahhh.. ada juga contest cemni. hehe... bagus2. InsyaAllah dni akan cuba secepat mungkin. dni bab2 contest tag ni liat sket. AK tau2 le ;p

Kie-yu said...

tenx sbb tag kie-yu :)
nnt kie-yu join yek~

PinQib said...

comelnye kirana.. =)
c0ngrTZ


Jum Singgah yer

Latest entry di:
Lagu Nangis
Ciri bini idaman
Oke tak eden?


Happy reading ^^

butterflyana said...

GOOD LUCK!

sumpit said...

heheh sma la penat n rushing tp sempat gak berposing

Related Posts with Thumbnails