~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, October 8, 2010

Peristiwa Berdarah di Rumah Terbuka~

Salam semua!

terima kasih pada semua yg pujuk hati AK pasal hal semalam..hehe.. AK dh ok dh.. heheeh.. malas nak ingat lagi mende yg menyakitkan hati..

tp semalam marah punya pasal, AK lupa nk cerita pasal apa yg jadi mase kt rumah terbuka tu.. tau x... mase AK tgh berjalan nak ke rumah terbuka tu dgn family AK, then AK tgk ade sorg uncle berbangsa India ni terduduk di tgh jalan, badan die dipenuhi darah... polis2 ade keliling... AK n family dok tercongok2 tgk tp polis2 tu suruh masuk rumah, jgn pedulikan kt ctu..


AK sempat la tgk uncle tu, dalam kesamaran malam, AK tgk darah mmg byk kt baju die... mase tu die tgh call someone, mgkin nk bgtau die cedera.. AK agak die accident, tp pelik jugak sbb mase tu dpn tu agak jam dgn kereta sbb ramai yg pegi rumah terbuka tu... so sume kenderaan mesti bawak slow.. kalau uncle tu accident pn mesti la xteruk sgt sbb sume kenderaan bawak slow.. itu teori AK la..

then mase tgh makan2 dgr la ambulan sampai, bawak uncle tu pegi.. 


pastu balik dr rumah terbuka... AK ushar la balik tmpt uncle tu tadi... perghhhh darah punya la banyak.. mujur AK xtakut darah, kalau x, mahu pitam gak AK..heheheeh~

semalam pas keje, AK balik, adik AK citer.. uncle tu dah meninggal... innalillah... terkejut gak AK sbb mase AK tgk tu, die cm ok je, leh siap telefon org lagi, nmpk cm xlemah pn... tp maybe sbb byk sgt darah keluar.. AK rase die meninggal mybe sbb kehilangan byk darah...

pastu adik AK bgtau lg, die bkn accident, sebaliknya ditikam mase nk dtg rumah terbuka tu dgn family die.. ntah la sape tikam die..brani serang kt rumah terbuka polis..ish ish... dgr cmtu, AK rase kesian sgt, xsempat uncle tu nk mkn kt rumah terbuka dah kena serang pastu meninggal.. sedih kan~~

4 comments:

ardinihumaira said...

Innalillah..
huhu sian pakcik tu.. sapela yang kejam p tikam dia :'(

nabilah_2908 said...

ya Allah...siapa pula yg tikam dia...ada keluar dlm berita tak AK..?

jom ke APA KATA HATI pulak,
KERANA SEEKOR LIPAS

aliesha kirana said...

dni : tu la..kejam giler..cian uncle tu..

nabilah : Ak xdgr berita pe2 lg pun..huhuhhu..kejam giler kn..

SYUHADA said...

india mmg kejam sket...dorg ni xde perasaan...even yg bese2 je pon,kdg2 kite mrh die,die buat 'derk' je...dorg mmg dh bese gaduh2 ni...aku penah bjiran dgn india muslim...india muslim pon bgduh mcm nk pecah umah...mjerit2...tu adik bradik gaduh...kalo dgn org luar xtau la...

Related Posts with Thumbnails