~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, October 30, 2010

Cerita Final Gadis Melayu 3~

Salam semua!!

heehee.. selama ni tak pernah layan pun cerita Gadis Melayu musim Ketiga ni. tapi sebab semalam Final, AK layan la jugak.. hehe.. Ashraff Muslim dan Kak Sharifah Shahira mengacara semalam, tapi Ashraff nmpk kurang lancar skit dlm mengacara...


ada 9 finalis yang bertanding semalam, tapi AK xde feberet AK sbb xikut kan citer ni.. mana la ada feberet.. hahaha... peserta dibahagi dalam kumpulan dan berlakon..

bg AK lakonan setiap peserta ada yang best, ada yg xbest, tp yg lebih best ble ade artis yg turut join pementasan, mcm adik Mia Sara yg berlakon jd budak Pakistan yg hampir kebuluran, siap nanges btol2 lg..heehhe.. pastu yg xleh lupa, part Kamal Adli yg menggatal, tp kiut.. hahah..

pastu yg paling AK xleh tahan part Erry Putra jadi suami penyayang yg nak ambil anak angkat.. hahaha...kalau la AK berlakon ngan die mase tu, mesti AK xtahan nk gelak, dengan muka serius n romantik die tu. haha..xtahan den..

pastu ada part dorg kene soal oleh juri. hmm, masih ada yg gugup n bg pendapat yg ntah hape2.. hahaha..erk..kalau AK atas pentas, AK pun sama je cm dorg. menggelabah..haha... tp rase mcm kurang persediaan la final Gadis Melayu ni, suppose buatla undian utk tentukan juri mana soal siapa.. ni ikut ske juri lak pilih... hehe.. cam xprofessional..

akhirnya, ternobatlah juara Gadis Melayu musim ketiga, saudari Nurazrina binti Mohd Salleh~~ tahniah!! (walaupun AK rase dia xmenonjol pn smlm. haha)


p/s : yg paling best smlm AK rase, persembahan kumpulan Dondang Anak.. sedappp sgt lagu dorg..best!!

7 comments:

ardinihumaira said...

teringat satu episod tu ada sorang peserta perasan dia cantik. haha... yang tu dni rijek awal2 untuk undi dia jadi juara ;p

AiDa AzRyN said...

wah lawanye juara gadis melayu~ ;)

Anna Boleyn said...

haha semalam hana tengok yg last2 je. yg menarik hati lagu dondang anak tu la.. hehe

nabilah_2908 said...

sy pun tk tgk..bukan apa...pndpt sy..gadis melayu yg join ni semua nampak sngt tak asli...berpura2 lemah lembut...tu yg malas nk tgk..

alih2 tgk yg final jer..sbb ada ashraff...hehehe...(*_*)

setuju dgn AK...time kena soal dari juri tu...dieorg tak bersedia lnsung..

menampakkan IQ mereka kurang...and pemenang tu pun jwpwn dia tah pape..1 poit...dia dok pusing kt situ juga...huhu...

jom ke APA KATA HATI pulak,
BILA MARAH

asliner said...

salam ziarah..=)

annfrendly said...

ann terlepas rancangan ni sebab tak berapa alert dengan TV :(

fara-D said...

SETUJU dengan nabilah_2908!

dan farah pun sampai sekarang tak faham kenapa mesti ada rancangan gadis melayu ni, where in the first place, a true gadis MELAYU bukan ke kaya budi bahasa especially sopan santun serta segan malu2 dia tuh? would a gadis melayu sanggup masuk muka dalam rancangan realiti?
bukan nak suruh gadis melayu kita malu2 tu sebab nak kurung bawah tempurung, but not to show off what she has.

ok fine. that's just my point of view. peminat rancangan gadis melayu sila jangan bunuh saya! ^.^v

Related Posts with Thumbnails