~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, November 1, 2010

Sukaneka Yang Suka!

Salam semua!

sebelum AK blogwalk dan sebelum bos masuk, baik AK update entry dl ok! hehe... perasan tak, hari2 yang kita lalui skrg ni cepat sgtttt masa berlalu.. AK rasa baru je kita berhujung minggu, tup tup dah kembali mengadap komputer di dalam office.. *sigh..

ok2... biarkan soal tu, just nak share aktiviti hujung mggu lepas.. semalam yakni hari Ahad, AK ikut kak AK ke sukaneka tahunan tadika PASTI... tgk anak sedara AK..hehe.. jom kita layan gambar yok!


ok... acara berlansung di padang Kampung Kastam.. cantik jerrrr pemandangannya tau..hehe..


breakfast kt ctu.. hahaha.. tgk la bkn main melantak, ni sume gara2 ada potluck, bawa makanan sorg skit... terus rasa nak amik mcm2 jenis mende kt atas meja tu..hahaha..


auni!
auni dan abahnye

hah! inilah budak2 yang bersukaneka tu..ehhe.. comey jer..eheeheh~

p/s : erk bos dah mai..larikkkkkkkk!

3 comments:

AiDa AzRyN said...

nak karipap satu,boleh?teheee~ :D

nabilah_2908 said...

betul tu AK...rasa sekejap sngt masa berlalu...tk puas cuti..tau2 pagi ni dh keje je...huhu...

dh tu mula la menghitung hari..bila la nak hari ahad semula... :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
HOME MADE OREO ICE CREAM

ardinihumaira said...

cedapnya.. belanja dni plishh :D

Related Posts with Thumbnails