~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, November 10, 2010

Ghost Whisperer season 5 bermula!

Salam semua!

selamat pagi! pagi yang ceria! tp AK tak berapa ceria..hahaha..sebab AK mengantok.. huuuu... pagi2 bangun mandi dan solat, pastu sambung tido balik dlm 15 minit, hahaha... kenapa laaa tilam tu empukkk sangat, kenapalah cuaca sejuk je, kenapalah mata berat sangat... huhu..


eh apsal tiba2  letak gambar orang peluk ni? hahahaa.... bukanla.. AK nak bagitau, citer Ghost Whisperer season 5 dh kembali bersiaran di 8tv ari selasa, pukul 9.30 malam. semalam startnye.. haha..

yg dua orang tengah berpeluk ni hero dengan heroin la.. tapi heroin tu watak utamanye.. hehehe.. eh semua tau kan pasal cerita ni? kang penat AK bercerita padahal dalam hati korang masing-masing dah cakap.. "Bla..bla..bla... orang dah tahu la cerita ni..."

kang malu AK..hahaah.. so utk elakkan AK malu, AK tak cerita la.. cuma nak khabarkan je, cerita ni dah bersiaran.. untuk mereka yang suka mengdownload, maaf la.. AK bkn jenis suka download, AK ske tgk cerita kat tv. lebih puas ati.. haha..

sampai penah AK amik cerita V for Vendetta dari kawan AK, ada dlm komputer. tapi sampai sekarang tak tengok. tapi bila tayang kat tv, AK tercongok jugak depan tv, padahal dh ade. hahaha.. iciter mmg ade, mcm2 cerita ade. tapi AK lagi suka tgk kt tv je..

hahahaha...itulah AK.. orang panggil, 'KAKI TV' kot haahah.

p/s : aaaa suka giler David Conrad!!! aaaa!

6 comments:

nabilah_2908 said...

ha....sy pun suka cite ni...semalam mmg melekat dpn TV...hehe..

tp sedih sikit la sbb cite Vampire tu dah habis... ;)

p/s : jom pi blog sy...ada sesuatu utk kamu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
APA KATA HATI GIVEAWAY

aliesha kirana said...

thanks nabilah!!!!!

AK xtgk sgt citer vampire diary tu, hehe~

~ iza ~ said...

akak pun 'ter'tengok smlm..walhal lately, jrg sgt je ngadap tv..memula tgok, sibuk duk tanya hubby akak,
"anak dia kucing ke org?"
hehe..


*ellaaaaaa..
akak nk mintak tlg..camne nak taruk nuffnang kat blog?tak reti..uhuuuu..
T____T

BLADE EDGE said...

salam...


sayangnya kat tempat saya xde siaran 8tv..so xdpt la tgk citer tu..smlm pun rasanya terlepas dah tgk episode Supernatural, sbb tertido :-D hahaahahaha....

citer V for Vendeta tu xbest, byk cakap pasal falsafah..xpaham...boring...panjang jer lebih...

ardinihumaira said...

dni tak do 8tv. sobsss

aliesha kirana said...

kak iza : nnti ella buat ek..heeheheh

blade : alaa ciannye..huhuhu..

dni : cian dni..xpe nnti ade la tu..8tv heheeee

Related Posts with Thumbnails