~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, November 26, 2010

Al Fatihah buat Insan Pilihan Allah~

Salam semua...


entah mengapa, sedih pulak rasanya... fuhh... haaa.. teman-teman, sahabat AK telah kehilangan bapanya saat bapanya pergi menunaikan haji di Mekah baru-baru ni.. Alhamdulillah, bapanya dipanggil saat berada di tanah suci. bagi kita semua, itulah kenikmatan yang ingin dirasai semua kan?

tapi bagi seorang anak, kehilangan bapa tercinta pasti sangat dirasai kan, apatah lagi bila kita menghantar dia pergi dengan mengharapkan kita kan bertemunya kembali, namun itu takkan terjadi lagi. 

pusaranya juga tak mampu kita kunjungi selalu kerana jauh, hanya doa yang mampu dikirim dari kejauhan..

buat sahabatku Nurul Ainn Borhan, 

sesungguhnya abah Ainn telah dipilih Allah utk berada di darjat yang tinggi itu, ramai yang berharap akan meninggal di Mekah namun tak semua orang layak mendapat ganjaran itu. sebagai anak, doakan yang terbaik buat arwah. 
be strong utk family Ainn, ok dear?

AK doakan Ainn tenang dan arwah abah Ainn berada di kalangan para solihin..amin.. Al-Fatihah.

p/s :  tersentuh dengan status FB shbt AK td..

"InsyaAllah, emak sampai malam esok. Ya Allah, kuatkan hati aku. Macam mana nak jumpa emak..dan tengok emak balik sorang tanpa abah..macam mana nak sambut emak balik, dan tengok beg-beg arwah abah..tanpa abah bersama.. Kekuatan apa yang aku ada untuk peluk emak, dan bagi semangat padanya..bila aku sendiri rapuh dan broken.. T_T Kuatkan aku ya Allah.."

6 comments:

nabilah_2908 said...

innalillah....

kalau sy di tempat ainn...Ya Allah..tk boleh kot bygkan macam mana perasaannya..apatah lagi perasaan emak dia....

sayu betul hati baca status dia...

Al-fatihah buat ayah ainn....

AiDa AzRyN said...

Al-Fatihah..
Semoga rohnya dicucuri Rahmat

Prince Halilintar said...

Tuhan sentiasa menyayangi umatNya..insyaAllah ade ketabahan dlm diri sahabat dan keluarga kawan AK itu..Al-Fatihah.

E.d.Y said...

alfatihah..semoga mereka dotempatkan bersama2 org2 beriman


PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

(guna semua browser yg ada..hehe)

ardinihumaira said...

Al-Fatihah

ordinary89art said...

al fatihah....

Related Posts with Thumbnails