~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, November 24, 2010

Black Out ke Black In?

Salam semua!

maaf tak muncul semalam.. n hari ni pun muncul lambat.. haha.. nak tau tak.. semalam ofis AK black out... dari pagi smpai petang.. sebab tu AK xupdate blog semalam.. huhu..

notis dah smpai seminggu awal, tapi AK memang tak tahu sebab xde sape inform AK pun.. sampai2 ofis smlm baru org ckp yg hari ni akan black out.. dari pukul 10 pagi sampai 3 petang.. bayang tengok.. 5 jammm hahahaa...

mula2 buat keje ok la.. tup tup kol 10.15 terus black out.. AK xputus asa, buat gak keje dalam gelap dengan hrpn cepat2 la ada elektrik semula... tunggu punya tunggu xde jugak.. last2 bos bawak generator, try nak hidupkan elektrik sebab ade bende penting yg perlu settle hari tu jugak..

try punya try, xleh jugak... last2... bos pun cakap kt AK..

"awak boleh balik, tak ada apa yang urgent kan?"

AK gosok2 mata tidak percaya.. ble bos ulang balik arahan tu baru AK percaya.. hahahaah... last2 ape lagi..bungkus semua, balik la.. hahahaha..

p/s : xleh upload gambar la..why ek? nnti AK rajin AK update k... babai! mahu smbung keje...

6 comments:

a n a s t a s y e a said...

Kalau dari pagi sampai petang .. memang tak buat kerja la jawabnya. =)

ierahaziera said...

memang heaven bile bos kate mcm tuh...
hehheeee

Zaidah said...

balik bleh masak...

ardinihumaira said...

leh rilek2 AK :D

nabilah_2908 said...

ha..ha..kalau la boss sy ckp mcm tu...wah....sy la insan paling gembira di muka bumi ini..hehehe...cuti free...(^_^)

patut la cari2 AK tk jumpa semalam.. :P

jom ke APA KATA HATI pulak,
COMMENT BOX

PinQib said...

bgai orng mengatuk disorong bantal

Related Posts with Thumbnails