~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, November 22, 2010

Day 7 – Your dream wedding.

Salam semua!

echewahh!! tak tahan.. rase cm nak gelak je bile kene buat entry camni.. tehee~ sbb AK xpenah pk @ bayangkan lagi pun cmne dream wedding AK.. selalu yang AK terpikir.. sapelah jejaka sebelah AK atas pelamin tu nanti..hahahaah..

tp yg penting AK nak majlis tu sederhana.. tak membazir.. xyah la buat grand2 bagai.. hahahaah... asalkan semuanya selesai dengan elok sudah~

AK rase nak pakai baju nikah kaler putih susu.. hehehe... putih yg btol2 putih.. pastu ade bunga2 pink skit.. hahaha..

ceh brangan pulak.. hahaha....

pastu hiasan pun semua putih pink laa.. dengan bunga ros pink gitu..wah2.. tiba2 terbayang garden wedding pulak.. hahahah..

pastu kan.. hmmm... aaa blur... xkisah la.. asalkan majlis selesai dengan elok.. yang penting.. siapa pasangan AK ni? cepat jawab!

"hahaha.... AK ni.. kan abang dh janji nak kawen dgn AK.. lagi mau tanya ke?"

6 comments:

ierahaziera said...

auw fahrin ahmad...
tp die dah janji nak kawen dgn kiter jugak ak...
camni ni??
kiter kene bermadu ker??? hik3

aliesha kirana said...

ye ke..itu fahrin lain la awak..ekekeek~ fahrin setia dgn AK je la..hahaah!

Prince Halilintar said...

sabar2 jgn gaduh2 eh..nanti prince gi tanye fahrin sape pilihan die..hehe

prince pun suke yg sederhana jer nanti..hehe

ardinihumaira said...

heee...
Ak ngoratla fahrin cepat :D
dni wat majlis ala kadar je nanti Ak. asal meriah sudah :)

nabilah_2908 said...

itu fahrin ke atau kembar dia..hehehe..sweet la gambar dia mcm ni.. :)

sy pun impikan perkahwinan yg sederhana je...ala2 romantik gitu.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
BERSIARAN DARI UK - PART 2

mamasue said...

hehehehehe....mmg hensem la abg dlm gambar tu...

Related Posts with Thumbnails