~~Pembaca Yang Setia~~

Wednesday, November 3, 2010

Hari2 Hangin Di Pondok Bas..

Salam semua!!

selama ni AK diam je, tapi hari ni AK nak dedahkan.. hahaha..dedahkan hape? dedahkan satu mende yang AK sangat tak puas hati.. 

utk pengetahuan semua, AK ni pengguna bas yang setia.. yela setia selagi blom dpt beli kereta, nak beli moto takut nak bawak.. hahahaha... ok2 abaikan kenyataan tadi.. apa yg AK nak dedahkan ialah sikap segelintir manusia yang pentingkan diri.. geram je rase..

utk pengetahuan semua, inilah senario yang AK perlu hadapi tiap2 hari masa tunggu bas.. ok jom ushar..


ok! sori gmbr kabur sbb tgkap gmbar curi2.. haha.. dah la henpon lipat, kalu tngkap gmbo nmpk sgt..xleh berlakon cm tgh baca msj.. hahaha~ ok, yang AK sgt xpuas hati... ble kereta sesuka hati parking kt depan pondok bas.. oh hangin betol..

ok nampak tak gmbr atas tu.. nampak x bas tu... ok bas tu ada kt seberang jalan, tapi die parking smpai tutup pondok bas sebelah sana... nampak x pondok bas yang nampak skit je tu, yang lain sume dah terlindung dek bas sekolah.


ok.. nampak tak sekrang... tu lantai pondok bas tempat AK tggu bas.. dan kereta2 tu parking sesuka hati sampai double line jalan tu tinggal satu line.. n ble AK nk tahan bas.. kene lalu celah2 kereta tu n tahan bas kat line ke dua..

kalau korang jadi AK, hangin tak? hari2 cmni tau.. kalau dtg pulak hari yang lagi sibuk, lagi teruk dorang parking sampai AK nak keluar pun susah.. hisshhh geram giler.. sabar je la.. tau la kereta dorang besar2, AK ni penunggu bas je... tapi respect la kami sama...

kalau korang jadi AK, hangin tak?

7 comments:

Kie-yu said...

sme la kite AK
pengguna pengangkkutan awam yg setia
td sejam tggu baru dpt bus
hangen gak pg ni

ierahaziera said...

aah...selalu je kereta-kereta ni menyebok...
ira pon tak suka...
maklumlah ira pon penunggu bas yang setia...hehhee

nabilah_2908 said...

patutnya kereta mmg tk boleh parking dpn pondok bus...

AK boleh buat aduan tau pasal ni..salah sbnrnya...kereta2 ni boleh kena saman...

jom ke APA KATA HATI pulak,
SALAH NOMBOR

aliesha kirana said...

kieyu : hehehe...kalau bab tggu bas lama2 pun bikin hangen jugak kan?hehe

iera : benci kan?huhuhuh~

aliesha kirana said...

nabilah : AK dh buat aduan..tp blom ade tindakan..huhu~sabo jelaa~

ardinihumaira said...

sebelum ni dni pengguna bas yang setia. sejak pindah rumah dah tak dapat tunggu bus sebab jauh adri jalan utama huhu... tu pasal abah aksi bawak kete.. teringat dulu pernah tunggu bas pastu ado budak nakal baling batu. sakit hati tau :'(

PinQib said...

heheh.. sabor ler,. x pun p amek pen calarkan3 kereta depa

Related Posts with Thumbnails