~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, November 6, 2010

Tiada Mood Sungguh!

Salam semua!

seyesly tiada mood nak menulis blog, tiada mood nak kerja, tiada mood nak buat apa-apa.. huhuhuh.... cuti Deepavali sehari, tup2 ari ni kena kerja half day.. owh sgt tiada mood..

kalaulah sambung je cuti sampai Ahad kan best? heheheeh... semalam konon2 mcm2 rasa nak buat, especially nak siapkan cerpen dan novel AK, last2 baru buat separuh dah mengantuk. tdo kol 1 semalam, terbantut niat nak stay up lama lg..huhu..

tgk nak menulis pn rase penat.. fuhh..eh menaip... cuti semalam AK tak buat apa pun... nak cerita aktiviti AK pun macam bosan haha... just lepak kt rumah kemas rumah n petang layan citer Hindi.. hahahaa... 

hmm..dah lama sebenarnya tak melukis.. AK rasa balik kerja nanti nak pergi pasaraya beli sketch pad la..huhuhu...

husband n wife
keluarga bahagia

skill pn rasa dah tumpul... hmm..aaaa tulis pun mata cam nak terpejam..aaaa~ xmo ngarut dah..xde mood... fuuuuuuuu....

jumpa ari isnin ok! salam~

6 comments:

nabilah_2908 said...

rasanya otak AK perlukan rehat..

apa kata hujung minggu ni..AK relax jer...lupakan bab2 penulisan ni buat seketika..

makan coklat...boleh menenangkan kita...AK kn suka coklat...betul..? hehehe...

kalau sy xde idea...sy membaca..novel ke...cerpen ke..nnti baru la idea tu dtg semula... :)

take care AK....(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
SELAMAT PENGANTIN BARU

aliesha kirana said...

thanks nabilah!!! mmg kene rest ni..hehehe~ have a great weekend k?

zacky ~786~ said...

whoaa.. lawa la die lukis..!!
:DD .. ske x3..

AiDa AzRyN said...

pndai kamoo lukis~ :)

aliesha kirana said...

heheeh..mekasih!!!

ardinihumaira said...

Ak rehat2 tau. meh rehat ngan dni :)

Related Posts with Thumbnails