~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, November 26, 2010

Suka Layan Ending Je...

Salam semua!


semalam dah tamat cerita Ulek Mayang kan? AK xikut sgt pun cerita ni, tapi bila tau cerita ni habis semalam, AK join gak le tgk dgn mak AK.. haha.. tp mak AK mengomel...

"asal episod last, baru hang nak tengok noo..."

teheee.. ye itu la AK.. kdg2 tak layan cerita bersiri tu, tapi bila tau hari tu last, kalut nak tengok.. hahaha.. mcm2.. ye la, kang bila orang kecoh2 cerita pasal ending, xde lah AK xtahu menahu.. dan bila orang yang selalu ikut cite tu, tiba-tiba tak tengok ending bolehla AK gelakkan ceritakan kt dia.. teheee...

tapi seyesly, merdu gila suara Elly Mazlein kan dlm citer tu? semalam die nyanyi lagu tu mmg meremang bulu roma AK.. nape die tak menyanyi balik ek? dulu mmg layan lagu dia, best... orang ckp dulu suara dia macam Siti.. heheeh.. 


ending die mcm agak pening gak sebab byk flashback, sekadar nak cukupkan masa tayangan kot.. tehee... apa2 je lah.. tapi kesian sebab die tinggalkan mak dia untuk bersama Puteri.. sadis toll.. patut tinggalkan puteri utk mak die yang dah tua tu.. sedih2.. demi cinta tinggalkn keluarga.. huhuh... 

minggu depan start citer Putera Katak pulak.. best tak ek? hmm, nak ikut cerita ke tak nak ek? lalalaaaa~

9 comments:

..hizamirahim.. said...

haha.
layankan je ah.

XD

katak pun katak ah.

PinQib said...

kihkih..
x layan.
layan citer cahaya ngan cinta kirana lg bessssss

~ fiza said...

alaaa fizahla antara orang y ikut jgk kekadang tp xtgk ending....huhu sedey...

aliesha kirana said...

@zami : baik.. nanti AK layan..tehee..

@Qib : hahaha..AK xlayan citer indon..

@fizah : alalala..cyg, i gurau je la..eheheheh~

nabilah_2908 said...

sy tk minat cerita ni...pelakon dha ok...jln cerita je..alahai...

lepas tu kan..suasanya yg kelam..berkabus2..rs mcm ngntuk je..

sbb tu tk ikut...sedang nnti kan cerita putera katak...hope best la... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
UNDERWATER LIFE

aliesha kirana said...

nnti nak tengok pa putera katak tu..cmbest la pulak..kan nabilah?heheeh

~ fiza said...

i tau u gurau hehe

AiDa AzRyN said...

Suke elly mazlien.. cantik.. suara pulak merdu.. :)

ardinihumaira said...

nak tengok gak la :D

Related Posts with Thumbnails