~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, November 11, 2010

Bertamu Di Kalbuku!!!!

Salam semua!

baru lepas sarapan, konyang den.. heheheeh... ofismate bawak nasi goreng, sodap! laki pulak tu yang masak.. hahahah...

tadi tgh asik baca blog orang lain, pastu lupa terus kt blog ni.... huhu... ok, nak citer sal mende ni.. selama ni AK selalu dengar je lagu ni kt radio dan tahu ini suara Jaclyn Victor, tapi AK ingatkan lagu ni lagu lama diberi nafas baru sebab lagu ni ala-ala lagu zaman P Ramlee gitu. membuai jiwa... rupa-rupanya lagu Jac sendiri.. huhu..


 

 memang sgt membuai jiwaaa!!! AK ske sgt lagu ni.. ohhoooooo... memang bertamu di kalbu gitu..hehe..

Lirik Bertamu di Kalbu - Jaclyn Victor

Ku genggam semilir malam
Tika rembulan menyinari
Lalu ku menadahkan
Kata cinta nan suci
Dan akan ku hembuskannya
Tika malam syahdu

Kerana dalamnya
Kasih sedalam lautan
Setinggi mentari
Tak mampu digapai
Oleh khayalan insani
Cuma dinaluri

Katakan bara melecur diri
Bisa memercik jalan nan luka
Dengan selasih balut pedih ngeri
Tiada berpaling setia

Adalah sejarah jadi saksi
Bulan bintang menghangat kasih suci
Kita pun terpaut dan bersatu
Dalam bebayang mimpi berseri

Ku layarkan asmara
Di pelabuhan setia
Akan ku rentangkan
Sang pelangi suci
Yang pastinya anggun di hdi hati
Bertamu di kalbu

 
tengok la, lirik die pun sgt puitis.. heheeh.. sori la AK mmg ketinggalan zaman skit bab-bab lagu melayu. hahaha... tapi skrg sedang catch up lagu2 ni semua.. hoho..

6 comments:

Weeda said...

err..nape weeda tak penah dengar...haha weeda lagi ketinggalan..

nabilah_2908 said...

lagu ni best kalau nk layan perasaan...rasa tenang jer...kan..? :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DREAMER FRUIT

AiDa AzRyN said...

xminat jaclyn victor~ haha~ >_<'

zacky ~786~ said...

hoho.~ lgu nie mmg best arr.. mantap.!

pena said...

mmg tersentuh kalbu dgr lagu ni...

suara jac mmg lunak kan..

Prince Halilintar said...

wah bukannya senang nk dpt rase masakan laki tue..hehe

lagu tu best gak melayan bile boring2..tersentuh dengan lirik die..hehe..prince pun kadang2 ketinggalan jgk lagu melayu ni..haha

Related Posts with Thumbnails