~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, November 13, 2010

Day 6 – A photo of an animal you’d love to keep as a pet.

Salam semua!

oh mengantuk xde semangat when Saturday came.. huhu.. ada benda nak share, tapi belum transfer gambar lagi, malassss nak buat.. ari isnin la AK citer pasal tu.. huhuh..

hari ni AK sambung 30 Days Challenge jer la.. huhuhhu... okeh! hmmm pet.. teheehe... jangan terkejut @ pengsan pulak.. tambah bg orang yg geli.. hahaha...

tadaaa!!!

ular sawa albino


aaa comey kan!! heeheh.. lawa giler kulit die..ish geram nih.. rase nak bg melingkar-lingkar kat bahu AK..oh seronoknyaa!!!


pastu...


aaa hegwidd!!! aa..eh burung hantu putih.. hehehe.. ala ktne nak cari ek? leh bela x beliau ni.. so gebu!!! nak peluk2 rase.. haha.. ni mmg kena sampuk citer Harry Potter la ...


pastu pakcik iguana...
hahaah..semua rase nak bela.. huhuh.. opss soklan ckp 1 je haiwan.. aaa bantai je la..hahaha.. inilah haiwan2 yg AK teringin nk bela.. malangnye sume ni haiwan yg dilindungi, kene ade lesen nak bela.. n harga pun boleh tahan mahal.. berangan je laa AK!!!



10 comments:

ardinihumaira said...

walopon dni geli ngan ular tapi tengok ular kuning tu lawa la pulok :D heee

aliesha kirana said...

kan dni...lawak kan???heheheeh~

nas said...

gergh...comelnyer burung antu tue..
macam nak peluk2 je..gebu la bulu2nyer...
heheheh..iguana? erks..geli nak sentuh

Lagu 90an best lagi lahh!!

nabilah_2908 said...

hehehe....ular tu ok lagi...kalau iguana ni...alahai....meremang je bulu roma ni tgk dia...hehe.. ;)

mekchu said...

go for hegwidd.. dia sgt comel..

Anna Boleyn said...

uik AK ni.. nak bela haiwan2 yg kategori eksotik. tak takut ke? hana yang baca ni pon rasa seram.

Pinky Pixie said...

yatie penah nampak burung hantu putih.. serius, dy singgah kat bumbung.. wuwuwu. tp my sis ckp yatie tipu, sebab dy kate xde brung hantu kaler putih..

Zuewairy said...

aiyoook.. ulauuuuuu...

Ceritera Lelaki Pot Pet

fara said...

wah. suke binatang eksotik ye.
klo fara tringin bela sugarglider.
hikhik~

PinQib said...

suker nyer hedwig..
tp nak scabbers. herhehe

Related Posts with Thumbnails