~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, October 22, 2010

Siti Kelembai, Satu Pengakhiran Tragik!

Salam semua!

tiba-tiba nak cerita pasal Siti Kelembai.. erk dah habis baru nak cerita pulak.. hahaha.. AK mmg cmtu.. tak ikut sgt cerita, tapi ble episod last mesti nak tengok. nak tahu apa jadi.. hahaha.. sadis tol tajuk tu.. hahaha..ape yg tragiknye... meh la AK bgtau..heheheeh


heheehe.. memang la lawak giler citer semalam.. tapi ade gak yang sedih.. heheh.. sedihhhhhhhhhh bile Moin tak dapat kawen dengan Siti.. hehehe.. cian gilerrrr ble Moin nangis...

"Nak kawen dengan Siti.. nak kawen dengan Siti.."


rrr.. tiba2 rase jatuh ati kt Moin.. eh Fizo... hahaaha~ berkesan sungguh watak die dlm tu.. mmg rase kesian sgt kt dia.. hahaha..

neway, ending memang ok, cuma part Moin tak dapat kawan dengan Siti jer yang xbest.. (T_T)
kenapa pengarah buat cmtu? eiii, geram btoll... cian Moin!

p/s: xabis2 cian kt Moin dari tadi. ahahaha.... tak kire.. cian Moin...

5 comments:

nabilah_2908 said...

hmm...sy pun tgk gak...hehehe...

dh tk dpt tgk Yana yg cute tu lagi... :)

xpe la...Siti boleh geng dgn Jehan...Jehan pun smart juga...hehhe..cuma mcm ada something wrong jer kt bahagian mulut dia...hehehe.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
CERITA APA TU ?

aliesha kirana said...

alaaaaaa..... Jehan dengan Trisya la...heheeheheh

E.d.Y said...

xpernah tgk pun cite ni..dah habis rupenye..hehe

ardinihumaira said...

sian moin.. dia kan baik. hik3

PinQib said...

esok tulis surat kt TV3

Check out on these:!

Latest entry di:
Teknik Seks: Ikat dan raba!
Header guna adobe. Pinky!

Related Posts with Thumbnails