~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, October 25, 2010

Jam Baru Di Tanganku~

Salam semua!!

heheeh.. hari isnin dah muncul.. huuuu.. AK ni hari Isnin mmg kureng skit mood.. rase cm nak cuti lg sbb cuti AK dh le hari Ahad jer.. wuwu.. sedih la.. cuti sgt pendek tup2 dah smpai hari isnin balik..

pastu pagi2 dah kene tengking dengan bos, lagi hilang mood. terus rase cam nak lariiii dari sini.. huuuuuuuuuuuu...
erk...atas meja dah penuh...

dah la.. AK pun rase xde mood nak cerita pasal work life AK.. tak best pun hoho..

cuti weekend ni mmg AK xpergi mana pun.. hujung bulan der.. sengkek la.. hahaha... cuma hari Sabtu lepas masa pasar malam AK pergi cari jam baru.. haha..

mula2 nk tukar je tali jam AK sbb sayang, AK ske jam tu... tp masalahnye tokey jam tu cakap xde kaler lain selain hitam.. oh no.. i want pink!!!

akhirnya.. akhirnya AK buat keputusan utk beli jam baru. alaaaa jam RM 10 jee.. hahaha.. xpe la... yg jam kesayangan AK tu nanti la AK tukar tali die.. heheeh...

cari punya cari.. aduss.. tak byk yg lawa la pulak.. tp kalu xde jam pink rase cam xlengkap pulak hahaha.. AK pun sambar je la jam di bawah ni lepas beberapa minit memilih.. hihihhi~~

hmm ok x?
tau x, mak AK ckp jam ni macam budak2 erk... adus... halal je la.. dah xleh nak wat pe.. ni je yg paling AK berkenan pun.. yg lain lagi xlawa.. hhuhuhuhu~

 p/s: AK lg ske beli jam murah tp cantik, sebab bleh tukar2 baru ble dah bosan pakai lama..... hahahahaah!

7 comments:

nabilah_2908 said...

kan...? rasa sekejap sngt cuti...hehehe...

dulu...sy pun gila beli jam 10 ringgit...bnyk juga la yg saya simpan...pakai sebulan...mati...beli lagi...

sekarang jer dh tk beli lagi..enth..minat tu dh kurang...

jam yg AK beli ni ok la..xde macam budak2 pun...simple je..

keja la baik2 yupp...take care.. ;)


jom ke APA KATA HATI pulak,
IKAN BAKAR

aliesha kirana said...

hehehe..tu la nabilah.. tp selama AK pakai jam rm10 ni, tahan lama gak.. xde la sebulan dh lingkup.. hehe.. smpai kdg2 dh bosan dh pakai.. rase nk tukar baru..huhuhu~

Kie-yu said...

lawa! pandai AK pilih :D

ardinihumaira said...

nak jam tu Ak :D hehe

aliesha kirana said...

haha..seploh inggit je dni..hehee~

PinQib said...

pink ke pepl tu. jam lama pinqib da rosak.. kena ganti ni. jeles ngn aK

Latest entry di:
Aku dan makanan

aliesha kirana said...

pink laaa qib..ehehehehe~

Related Posts with Thumbnails