~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, October 23, 2010

Pencapaian Blog AK : Ranking Alexa

Salam semua!

hehe.. hari ni AK nak share Alexa ranking AK.. bkn sbb nak bangga. kalau ikutkan pencapaian alexa AK biase2 je berbanding orang lain yang dah sampai ratus2 je..

tp AK mmg hepi sgt, sbb seingat AK beberapa bulan lalu ranking AK antara 20 000 - 40 000 untuk dalam Malaysia...
beberapa minggu lepas AK check ranking AK...

ok ni pencapaian beberapa mggu lepas...
 memang AK terkejut cmpur gembira sbb xpenah lansung merasa bawah 20 000 selama ni, apatah lagi bawah 10 000 cmni,  then beberapa hari kemudian saja la AK check lg..


okeh, lagi skali rasa bangga sebab turun lagi.. heeheh..sonok2..

pastu hari ni saje AK check lagi... hahahaah~

 weeeee.... dah jadi 7000++ sonoknyeee... tak pernah rase hepi cmni.. hehehe.. sorilah kalu rase AK menunjuk.. xde niat nak menunjuk pun.. kalu ranking alexa AK no 7 dalam senarai ke kot la AK menunjuk.. hahaha...

AK cuma nk simpan kenangan ni dlm blog AK.. heeheh.. pencapaian AK dlm blogging.. mana tau satu ari nnti nombor2 tu dah makin naik.. so ade gak la kenangan mase nombor cmni.. eheehehehe...

p/s : rase seronok ble tgk nombor makin menurun, tapi pengunjung macam tak ramai pun.. hahahahaha!

8 comments:

PinQib said...

wah, tahnia ak.. bg tips sikit


Latest entry di:
Shane, si jutawan Youtube
Kau ni tak up-to-date-larh

aliesha kirana said...

hahahah..qib..AK pun takde tips sgt la..cm org len gak la..BW.. heehehe...cari kawan blogger.. citer mende yg org nk dengar..heheheeh~

nabilah_2908 said...

blog terakhir sebelum saya balik...hehehe...

tahniah AK...!! suka tgk blog kawan2 semua semakin maju..n maju..

keep it up.. :)

ok lah....sy balik dulu.... bye... ;)

Anna Boleyn said...

congrats AK. :) semoga makin maju dlm blogging ya. :)

ardinihumaira said...

tahniah AK ;) rajin2 update tau

Anna Boleyn said...

hye AK, ada buat 1 entry khas untuk kamu dan lain lain. jom tengok kat sini :

Mission 1 accomplished! – Saya buat yang TERBAIK untuk balas jasa pengomen di HLN… XD :)

PinQib said...

AK> x reti lar guna .. alexal. wat tuto leh x?

Latest entry di:
Aku dan makanan

aliesha kirana said...

heehehe..senang je la qib!

Related Posts with Thumbnails