~~Pembaca Yang Setia~~

Tuesday, October 5, 2010

Magis Mawi Mewarnai Magika!

Salam semua!

haha..saje gunakan tajuk entry MMMM.. cantik x? hahahaahah.... ok! dah ramai yg bg sinopsis lah..review lah.. AK pn dh review pasal citer tu pada entry lepas.. so AK xmo ungkit dh..ahaahah...


cuma kali ni AK nk cerita pasal Mawi.. eh Mawi? hahaha... ok2.. AK tahu ramai xsuka Mawi.. AK pn biase2 saje tentang die.. zaman mula2 die dlm AF dulu ada la jugak terikut kegilaaan org lain kt dia.. tp lepas segala kontroversi yg dh jadi pada dia, makin lama prasaan minat kt dia dh hilang..haha!

tgk muka pn tahu die poyo..haha!
 tapi ble hari tu mase tonton filem Magika.. satu je perkara yg meng'WOW'kan AK.. hahaha... "Wow, Mawi boleh berlakon la..." hehehe..itulah wownyer..

Seyes cakap.. Mawi ada bakat berlakon..especially bg watak yg arrogant cmtu..hahaha... yg dingin tapi hati baik.. erk.. no no.. AK xjatuh hati sama Mawi semula.. oh no no.. hahaha... cuma rasa die ada bakat.. hehehe...

mase AK tgk citer Jin Notti pn AK rase lakonan Mawi cam ok gak.. tambah ble part2 lawan ala2 silat tu..owh rase macam gagahnye Mawi..hahahahahha~

Mawi pn xnampak kekok walaupun die baru saje menceburi bidang lakonan... setengah pelakon kan ble baru2 muncul kita rasa macam kaku jer.. tapi bab lakonan Mawi AK xrase die kaku.. cuma die dingin sbb itu wataknye..hahaha~

adik AK owh selalu kene ade pengkritik jemputan ni cakap Mawi lagi sesuai berlakon.. hahahaah... ya AK xnafikan... sore Mawi pn dah xsemantap dulu.... tapi ble die berlakon jadi sorg lelaki yg sombong2 dingin gitu.. mmg menjadi.. haha.. mesti sbb mende ni mmg semulajadi bg seorang Mawi.. kan? kan? ahahaha~

erk..kalau Mawi bace blog AK ni msti kembang idung die dipuji tentang lakonannye...hahaha... tapi seyes cakap ble tgk Mawi dlm Magika mmg die ada bakat berlakon..cayalah Mawi.. hahahahahah~

7 comments:

Hizami Rahim said...

oh.
ye ?
hehe~
XD

aliesha kirana said...

hahah..anda tak percaya? sila percaya ya! teheee~ jgn jeles AK puji mawi yer..lalaaa~

Kie-yu said...

err..ade lagi dok kt cinema
nk g tgk laaa
hee :D

||| PöJìé PööH ||| said...

"ble die berlakon jadi sorg lelaki yg sombong2 dingin gitu.. mmg menjadi". agree with that statement. hahah!

Love,
PojiePooh Abdullah

nabilah_2908 said...

Hmm..betul gak tu kan...apa kata mawi berlakon jer...

tp sekarang ni.dia dah mula buka prodution dia sendiri..terbitkan drama..tp tak tahu la drama dia pernah keluar kt tv or tak..or belum keluar lagi..huhu..

if mawi berlakon..apa kata bawa watak gila2 ke...cr kelainan sikit...ok gk kot.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
HAPPY BIRTHDAY IBU

syahira ariff said...

kalau ashraf muslim msti lagi kacak
kenapa?
sbb dia x kawen lagi
ekeke

zacky ~786~ said...

hehee..~ whoaa
btol yerr puji bagai lg .. :PP ..
emm act den pon minat gak kt mawi nie since form3 lg gitu.. anak jati johor la kn.. ekekekee..

ok menarik x2.. nti den nk tgk la vter ape tu "magika" adess.. xske tgk cter mlay kt pwagam nie.. mawi yerr psl + promote dr cik aliesha kirana kite ni kn.. jom lyn..
sok .. RAbu "tckt murh"

Related Posts with Thumbnails