~~Pembaca Yang Setia~~

Friday, April 2, 2010

Erk...award? 1st time dapat...ahahaah~~~

Hmm... 2 entry dlm sehari... ekekeek...excited tol... tp td dh penat2 aku wat, terhilang n draft pn tersave lntas aku try cri kt draft balik... sayang semuanya sudah terlambat... wuwuwwu...kene la aku wat balik... mood pun dh frust, td mood ceria jer... kuang ajo punya save now... sedangkn salah sendirik... ok laaa, firstly aku nak ucapkn mekasih sgt2 kt cik dyana sbb sudi bg award ni kt blog sy yg xseberapa...ehehehe...
ok, dh amik award, kene la wat mende ni lak...
eheeheh...here we goes....
1. Thank and link the person that gave you the award ~Thanks cik dyana n her beautiful blog, u deserve the award urself...eheheeh... ~

2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
erm... 15 ek...byk gk, i try my best ek... ehehehe.. ok.. the award goes toooo~~~
  1. Cik Farah Diana ~upside down~
  2. Cik Ain Nurin ~Penantian Penuh Pengertian~
  3. Kak Ayu ~A Lady's Tweets~
  4. Mokna~
  5. Dr. Nurul Hakimmah~
  6. Azie In Wonderland
  7. Yani Hazra
  8. ~Fasya Cha~
  9. Fielviski Gedix
  10. Mas Ainun ~Phrankenlife~
  11. Aida FairyNova
  12. Miss Shasha
  13. NinieFarine
  14. Hanni Ramsul
  15. Apple n Pink Stuff Gedik
3. contact each blog and let them know they won the award ~ ok, insyaAllah.. ehehee

4. State 7 things bout yourself
  1. hmmm...  aku dh grad tahun 2008 tp baru terkial-kial membina kerjaya tahun ni... ehehehe
  2. sedang berusaha utk merealisasikn hasrat utk menjadi sorg penulis~~
  3. sorg yg terlalu sensitif, mudah menangis tp bkn dpn org...
  4. sorg yg ske memendam rasa tp ada masanya aku jd berani bersuara.
  5. sgt sukakakn kaler pink n lembu milk!! ehehehe... n sume mende yg kiut miut.. skrg rase cm nk kumpul sume mende pink ehehe... mende yg aku nk sgt2 ialah sebuah Handphone kale pink... ehehe.
  6. sayangkn keluarga sgt2 n kalu bley nk penuhi setiap impian mereka walaupun aku yg perlu berkorban
  7. sorg yg universal, minat artis2 dr Jepun (of coz Yamapi), Hindustan, Filipino, Malaysia pn ade gak... pe2 pn sila rujuk entry I'm addicted to... eheehehe~~
ske hp ni skrg~~


another pink thing that i really want... aha~~


ella n p... kawai neee~~


me n p chan again~~

byk lagi nk tulis kt atas tu tp die mntk 7 je... ekekeeke... ok laa... full stop.

p/s: melalut dh aku ni... eheheeh... ayark...dh full stop td...ok another full stop.

4 comments:

mas said...

sape p chan ni? and how nak claim award ni (T__T)

aliesha kirana said...

mas... p chan is Yamashita Tomohisa @ Yamapi... ehehe... artis jepun kesayanganku... huhu... nk claim award, copy jer kt atas... nk wat mcm ella wat tu...hehe~~~ (^.^)

azie in wonderland said...

wah ella..sungguh bergaya dengan artis korea dan jepun. bila masa jumpa diorang ni? hehe

tag dah dijawab..thanks ya.

oh, you've been tagged! haha

aliesha kirana said...

ahahaha...azi ni, tag kite blik lak..neway, thanks!... jumpe pkwe korea n jepunku itu waktu melawat mereka di negara masing2...ahaks. berangan je keje ella ni...ahahaha~~

Related Posts with Thumbnails