~~Pembaca Yang Setia~~

Thursday, April 15, 2010

Grup/Fan FB yg xHengen aku Join!!!

Salam...
tgh hangit ni... ahahaha... xsuka ble dijemput2 join grup yg aku sndri xtau pe fungsinya dalam Facebook tu.. aku rase cm wat semak grup jer...bkn de pekdah pn..... aku PAAAALLLLLINNNGGG menci dgn grup2 yg nk melaga-lagakn sesama makhluk atas bumi ni... haha... ala jgn wat2 xtau... grup yang lawan gender la negeri la...hape kejadahnya? kalu la korg xperasan... biar aku perasankn yer... grup2 ni dicipta oleh admin yg sama ya... so buat apa la gaduh2... xde keje ke hape r?

cuba tgk grup penang ni yer... klik utk tgk lebih besar~~


cuba tgk kt grup slangor lak... xnmpk gk xtau la nk kata pa~~

pastu jgn xtau, ade pulak grup yg ni... kalu rakyat Malaysia xhangin mmg xde sepicing pn patriotik dlm diri korg tu...bek korg blah pegi negara lain... nasib bek ahli grup ni skit jer... ciput nak mati... warga asing kt negara ni pn xsanggup nk join sbb dorg syg kt negara kita...hahahaha~~

grup xsedar dek untung~

pastu satu lg yg aku xske ialah grup jenis2 cmni... yg soh kite join utk view pe mende ntah dlm tu... pastu baru nk tunjuk la...suspen la konon.. xde keje ke?

cuba la bace komen fan tu sendiri.... haha!

dh la...dh jelik aku citer psl grup2 merapu kt Facebook tu..pesanan aku... jgn la invite aku mende tu sume...sumpah aku xjoin!

p/s: nnti aku smbung lak grup yg aku ske...haha!

5 comments:

nuRuLain_zAiNi said...

mcm2

aliesha kirana said...

ahahaha...tau xpe~~

Azrul Hisham said...

yg group 'I Hate Malaysia' tu indon tak sedar diri buat....diorang tak habis2 dengki ngan negara kita...

opss..salam ziarah...berguling2 jap kat blog ni sambil tengok Auni yang comel...

muehehe.... (^_^)

aliesha kirana said...

tu la pasal...haha... erk...guling elok2 yer..karpet mahal tu..wakakaka... feymes la auni tu skrg...ahahaha

Anonymous said...

Yes, correctly.

Related Posts with Thumbnails