~~Pembaca Yang Setia~~

Monday, April 26, 2010

Citer Hindi yg aku rase korg patut tgk!!

salam..hehe..
memandangkn tetiba jer ade mood hindi kt dlm dri aku ni.. meh aku share cerita yg patut korg tgk... buat pengetahuan sume aku mmg peminat hindi tegar, tp aku gak peminat jepong tegar, peminat taiwan tegar dan mcm2 yg tegar...wakakaaa...
ok laa... skrg ni kecoh psl My Name Is Khan kn? tp aku blom tgk..so aku xleh nk komen pe psl citer tu.. ehehehe...
tp citer kt bwh ni aku suggest yg blom tgk, jgn lupa tgk ya...

VIVAH~

citer yg sgt sopan bg sebuah citer hindi... aku rase cara dorg becinta lg sopan dt cara muda-mudi skrg becinta.... kisah cinta dorg bermula dr dijodohkn oleh org tua mereka... dlm tempoh bertunang tu baru dorg bercinta...ohh...so sweet... lagu dr citer ni yg pling kau ske ialah~~~
sgt beshh!!! hehe

so romantik!!

citer ni kuar tahun 2008 kalu xsalah aku...dh lama dh pun..hehe...mula2 aku dgr lagu dr filem tu kt Hindi Power...nape la dorg ubah hindi power utk siaran utk pendengar pantai timur je ye?sedih aku... tp nak dijadikan cerita, aku terjumpa cerita ni kt kedai vcd, pastu rase minat sbb lagu tu, pk punya pk..beli je laa..walaupun aku xtau citer ni cmne n aku xkenal sgt pelakon die...tp pas tgk...aku rase xrugi aku beli vcd tu..hehe...terus jatuh hati sama Shahid Kapoor n Amrita Rao..hehe..citer ni mmg box office kt india n pasangan ni telah dianugerahkn Jodi Of the Year...hehe~~besh2!




mula2 aku ingt nk wat cm carta 10 citer hindi yg patut korg tgk..tp bg aku citer vivah ni dh patut sgt korg tgk..haha..len kali la aku wat pe yg aku hajatkn tu yer... byk sgt citer yg aku kene pkkan..hehe...

5 comments:

muhamad azmeer said...

ayah n mak aku menangis tngok cter nie,,
dan aku xtngok lg...huhuhu

pena said...

dah lama tak layan cite hindi..
~~

kisahremaja said...

Cantiknya heroin die....

aliesha kirana said...

pe lagi...silalh layan citer ni..heheeh...heroin die mmg cantik sngt~~

kisahsensasi said...

Uish.... dah lama tak layan filem hindustan nie....

Related Posts with Thumbnails