~~Pembaca Yang Setia~~

Saturday, April 24, 2010

Teringat Kenangan Itu... MRSMBP with Love~~

Salam...tadi baca entry dr Azimah, my fren mase kt MRSMBP dl...hehe...
 rajin2 la baca blog die yek.. Azie In Wonderland.. eh sempat pomot... ok back to the main reason... tadi baca entry die aku ni follower yg setia... then ade terbace satu statement dlm tu, the reason she left boarding school which is my school hehe, is bcoz those strict rules there-had to straighten your bed, had to leave dorm at this time, had to do this had to do that erk azie pinjam ayat skit..hehe.. ok azie, ella bkn niat nk lawan ayat azie ek, skdr nk berkongsi pengalaman kt mrsmbp with others...no offense k?hehe..tetiba teringat kenangan lalu ble bace ayat tu..hehe~~~
hmmm... honestly, bagi aku mmg kehidupan kt sana strict...biase la..boarding school... n actually xbyk sgt pun kenangan manis aku kt cna..byk yg pahit dr manis...haha...
mcm azie ckp la... mmg hidup kt sana sgt ketat peraturan dier... aku mase mula2 masuk mmg rase stress sgt sbb slme ni mmg anak yg manja...tetiba kene masuk asrama..huhu... tp sbb ble masing2 sama2 baru...sama2 la bljr evolve dgn persekitaran... mmg aku rapat dgn azie mase kt sana n when she told me she want to quit from this school, aku mmg terkejut sgt... tapi aku redha...dia berhak buat keputusan..n aku pn lepas kehilangan dia, rase cm nk berenti jugak sbb she was the only person that close to me in class... we used to do our homeworks 2gether n die sllu lepak2 bilik aku... bile die pergi..mmg rase kehilangan... aku rase mybe pasni turn aku lak berenti sbb aku rase xsonok kt cni...
tapi pastu aku pk aku xmo hampakn hrpn mak ayah yg susah2 hntr aku kt cni...aku xmo hmpkn dorg lagi... but pastu aku still alpa...sorry mum! haha...result aku pn mmg xbrape ok... mybe sbb kene bersaing dgn org2 yg tersangatla pandai dr aku... jenis aku kene persaingan yg sihat...yg sama taraf skit, baru aku leh study dgn hepi... hehe...tp nk wat cmne..this is my decision, aku trpksa teruskn gak sbb fikirkn family aku sgt2...
rutin harian kt cni mmg sama jer setiap hari haha...
aku ni kire cm dak skema la...skema xpandai... tp kdg2 jahat gak aku..haha... erm byk lagi nk citer...tp lain kali la ek..hehe...mls lak rase nak naip dh..haha.. meh kita layan gambar2 kenangan je dl..hehe..

ni la aku...erk perlu kenalkn lagi ke? ini dataran mandom...tempat aku mandom kalu xmain basketball..hehe..
erk..cm la sllu main sgt..haha..


ni la kelas aku..hehe


ni keluarga bahagia homeroom aku..hehe..


ne bebudak kelas aku..


ni pun same gak cm atas..hehe


ni dlm koop dgn adik bazli..ALK


bersama kimah tersayang~


bersama teman2 seperjuangan


geng SURIA!!


sorg penyokong yg setia..haha!


erm...dh la...penat la pulak upload byk2 ni...hehe..len kali la aku citer pnjg lagi ek..hehe~~



4 comments:

Rara said...

waaaaaaaaaaa kenangan !

Jard The Great said...

hehhe.. mengimbau kenangan lalu ek.. nostalgik

aliesha kirana said...

sangat!! hahahahaah~~~~

pahnor said...

eehhhh!!!!!! kak aliesha pun mrsmbp gak ka??? omj!! tak sangka plak.. nmpaknya akak ni super senior saya la ni... homrum pn zu eqk? saya budak belantara....~<3

Related Posts with Thumbnails